Kategorije

Vin Diesel objavio video povodom smrti prijatelja Paul Walkera

Post by Vin Diesel.

Vin Diesel je nagovijestio da ima nešto posebno predviđeno za 60 miliona Facebook fanova na njegovom profilu, koji su mu pomogli da se nosi s gubitkom svog najboljeg prijatelja Paul Walker-a.

“Uvijek si bio pun podrške, posebno tokom posljednja dva mjeseca … zato sam želio da podijelim nešto lično, što sam pripremio tokom Nove godine, u čast mog brata Pabla … Paula” Vin Diesel je napisao na svom Facebook profilu.

vin i paul

Diesel je na društvenoj mreži postavio video, koji traje 18 minuta, na kojem su prikazani posebni momenti sa Paul Walkerom koji nisu bili viđeni do sada.

Vin je bio veoma potresen i u velikoj žalosti zbog smrti prijatelja, koji je u novembru prošle godine nastradao u prometnoj nesreći.

“Kad sam čuo, odmah sam odletio u Kaliforniju, direktno iz aviona otišao sam u kuću njegove majke …” napisao je na svom profilu, nedugo nakon što se dogodila tragedija.

“Mislio sam da je potrebno da im pružim svoju podršku i snagu, ali kada sam stigao tamo, doživio sam emotivni lom, shvatio sam da je meni ustvari potrebna njihova snaga”. “Njegova majka me zagrlila i rekla žao mi je … pitao sam, zašto je vama žao, vi ste izgubili sina? … Ona je rekla da, ali ti si izgubio svoju drugu polovicu .”

Oznake: , , ,
<
VRH-SVIJETA-VELIKA

Prvi BH mjuzikl za djecu i odrasle: “DJ Šampinjon:...

>
rukomet bh-preview

BH Rukometaši dočekuju Estoniju

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”