Kategorije

VAN GOGH dobitnici najprestižnije muzičke nagrade MTV

Grupa VAN GOGH dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade “2014 MTV Europe Music Awards” u kategoriji najboljeg regionalnog izvodjača.

Nagrada će bendu biti uručena 9. novembra u dvorani The Hydro u Glasgowu. Ovo je druga MTV nagrada za najpopularniji regionalni rock bend VAN GOGH, kojem je najprestižnija muzička nagrada dodijeljena već ranije, 2007. godine.

“Hvala svima koji su verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu, benda I našeih vjernih fanova iz cijele regije, među kojima je veliki broj upravo I iz Bosne I Hercegovine. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada na način kako mi to najbolje znamo, muzikom! Prvi susret vam zakazujemo već 11. decembra, na našem velikom beogradskom koncertu u Hali sportova u Beogradu”, poručio je frontmen grupe VAN GOGH, Zvonimir Đukić Đule.

Grupa VAN GOGH, nedavno je predstavila I novi spot za pesmu “Skačem, skači”  sa novog albuma “Neumeren u svemu”. Upravo ovaj spot na najbolji način dočarava atmosferu koja vlada u bendu, kao I njihov odnos sa publikom. Ovo je najbolja slika aktuelne turneje pod nazivom “Licem u lice”, i atmosfere koja će vladati na najvećem koncertnom rokenrol dogadjaju ove sezone u Beogradu, koji VAN GOGH priprema za u beogradskoj Hali sportova. Karte za koncert se mogu kupiti na biletarnicama Eventima.

Dobijanjem MTV nagrade, VAN GOGH dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade – “MTV Worlwide Act”, koja će takodje biti dodeljena 9. novembra na ceremoniji u dvorani The Hydro u Glazgovu. Fanovi mogu I dalje glasati za VAN GOGH i to na linku OVDJE.

Oznake:
<
Severina_6-800x533

PREMIJERA: Severina i Saša Matić snimili pjesmu...

>
Frajle na snimanju spota za pesmu sa novog albuma Kad se ljubimo

Frajle snimile spot za pjesmu “Kad se ljubimo”

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”