Kategorije

Afera Cetinski opet pokrenuta, oglasio se i Tony Cetinski: Ostaje mi da se molim i vjerujem u istinu!

Afera Cetinski opet se pokreće. Inspektori policijskog odjela USKOK-a u utorak ujutro došli su u kuću Cetinskih u Rovinju i na saslušanje odveli Vinku Cetinski. Mirka i Vinku policija je posjetila zbog navodnog pokušaja porezne prevare, a protiv bračnog para već su podignute dvije optužnice zbog malverzacija sa zemljištima. O svemu se na Facebooku oglasio i njihov sin i pjevač Tony Cetinski koji je stao uz svoje roditelje i pružio im podršku:

“Nakon više od tri godine svakodnevnog i mukotrpnog istraživanja nemaju nikakvih dokaza pa sada očajnički ponovo sumnjaju. Bit je da treba opravdati sav utrošen državni novac za potrebe istraga a nema se dokaza. Ovo što se događa samo pokazuje da su moji roditelji u istrazi uspješno dokazali porijeklo svoje imovine koja je stečena i argumentirana kroz godine uspješnog rada. Sa tim se onima u istrazi naravno teško pomiriti pa se sada vještačenje na ovaj način misli poništiti – započeo je u postu svoje obraćanje medijima. Dodao je da svi živimo u korumpiranom društvu u kojem vladaju pirane i ljudi se unaprijed osuđuju bez ikakvih dokaza.
‘Uništavaju zdravlje i reputaciju mojih roditelja i kompletne obitelji.

To sve samo govori koliki je utjecaj Končara i njegovog odvjetničkog tima u ovoj istrazi i to me neopisivo i beskrajno plaši. Žele mijenjati činjenice svojim novcem i utjecajem, a u međuvremenu uništavaju zdravlje i reputaciju mojih roditelja i kompletne obitelji od čega se nikada neće oporaviti. Ne mrzim ni Končara, Nobila a ni Cariča kao što ih se nimalo ne bojim, kao ni ostale guzoljubce udbaškog bloka.

Čistog obraza mogu reći : Svakome po zasluzi. Ostaje mi da se molim i vjerujem u istinu i pravednost sudstva. Hmmmm, možda sam naivan ali vjerujem. Hvala svima na podršci u ovim najtežim trenucima za mene i moju obitelj”, napisao je pjevač na Facebook stranici.

Vezani članci:

 

 

Oznake: ,
<
eljko-Joksimović-i-Jovana-e1345730985756-640x320

Željko i Jovana na ljetovanju kod Ivice Todorića

>
zeljko joksimovic ho

Željko Joksimović: Album se radi i kada si na odmoru!

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”