Kategorije

Tony Cetinski & Jacques Houdek – duet ‘Tugo moja’

Iznenađenje večeri u subotnjem TV showu „The Voice“ priredila su dva člana žirija, Tony Cetinski i Jacques Houdek. Dva muška vokala po prvi put su zapjevali u duetu ‘Tugo moja’ autorice Aleksandre Milutinović. Predivna balada osvojila je na prvo slušanje dvojicu pjevača koji su na najljepši mogući način pokazali zašto su upravo oni odabrani kao mentori budućim mladim pjevačkim snagama. Aleksandra Milutinović imala je priliku surađivati s dvojicom vrhunskih pjevača napisavši im već neke od njihovih hitova pa je tako i ovog puta uspjela uhvatiti snagu i emociju koju Tony i Jacques s lakoćom prenose svojim slušateljima.

“Ova pjesme nastala je za svega nekoliko minuta, u jednom dahu, kako mi autori volimo reći. Ono što je još važnije je što se da se spojila s pravim umjetnicima koji su na moju veliku sreću kroz ljubav prema muzici shvatili da su sjajan tandem. Nije moglo ispasti bolje. Presretna sam i nadam se da smo napravili pjesmu koja će se još dugo pjevati i da će publika prepoznati iskrenu emociju. Veliko hvala Tonyu i Jacquesu” – rekla je uzbuđeno autorica pjesme, Aleksandra Milutinović.

‘Više od godine dana snimao sam razne verzije ove pjesme i na kraju je najbolje zazvučala u duetu. Mislim da pjesma ima širi domet u regiji', bio je sažet Tony.

Ni Jacques nije krio zadovoljstvo, ‘Presretan sam zbog ove glazbene suradnje koja se ostvarila između Aleksandre Milutinović, Tonya i mene. Zahvaljujem Tonyu na pozivu da snimamo duet i odabiru prekrasne pjesme „Tugo moja“. Na prvo slušanje sam kliknuo s pjesmom, a duet s kolegom koji ima tako impresivnu karijeru za mene predstavlja veliki uspjeh i zadovoljstvo! Nadam se da smo uspjeli iznenaditi publiku ovom glazbenom pričom koja je naša velika pobjeda i vjerujem da će ona vrlo brzo doprijeti do srca naše publike.’

tony_cetinski__jacques_houdek_2_foto_dario_njavro

“TUGO MOJA”

Znao sam nema ljubavi

Dok litru krvi ne pustim

Tuđa je, a ja ne mogu

Još sebi to oprostiti

I nikog’ stol da postavi

Ni ranu da mi posoli

Znao sam da će otići

Baš kad je srce zavoli

Oooo tugo moja

Za kim zvone zvona

Ako nije ona?

Tugo moja

Tko je sada voli

Nek sve moje boli ga

K'o proljeće u kostima

Oznake: ,
<
830af51e-a035-4f79-bafd-04068f1c1cd2

NATALI DIZDAR – Ne reci zauvijek

>
2l30eambr4re

Dino Merlin #Turneja #ShakespeareLives

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”