Kategorije

Škola pjevanja – Muzički Atelje Maya Sar

U oktobru počinje škola pjevanja pod nazivom “Muzički Atelje Maya Sar” o čemu je Maya Sar govorila u intervjuu za Backstage.ba koji u cjelosti možete pročiati OVDJE! Škola je nastala iz želje da se dugogodišnje pedagoško, studijsko i scensko iskustvo kantautorice, Maye Sar, prenese ljubiteljima muzike raznih generacija. Povodom osnivanja škole Maya je izjavila: 

“Već duže vrijeme u meni tinja želja da osnujem školu pjevanja, potaknuta konstantnim upitima mojih kolega, djece , kao i zrelijih osoba koje vole muziku, vole da pjevaju i poštuju moj rad. Iz te želje, nastao je Muzički Atelje Maya Sar, koji počinje sa radom u oktobru”. 

  • U okviru Muzičkog Ateljea Maya Sar postoji VOKALNI STUDIO namijenjen svima koji žele da razviju ili unaprijede svoje pjevačke sposobnosti, bilo da se radi o početnicima ili afirmisanim pjevačima. Akcent je na modernim stilovima pjevanja (Pop, RB, Soul…), i primjenjivanju savremenih vocal coaching metoda, koje su popularne u cijelom svijetu.
  • PJEVAONICA je program namjenjen najmlađim polaznicima od 4 – 8 godina, koji će kroz osmišljene muzičke igre i interakciju sa muzičkim instrumentima, na jedan ležeran način prilagođen uzrastu, upoznati svijet muzike. 
  • ŠKOLA KLAVIRA obuhvata program od početnog do naprednog nivoa znanja.

Nastava će se održavati u Međunarodnom centru za djecu i omladinu na Grbavici.

Muzički atelje Maya Sar će organizovati Masterclass radionice, na kojima će gostovati priznati domaći i regionalni umjetnici, pjevači, instrumentalisti, kompozitori, producenti, glumci, koreografi, koji će u radu sa polaznicima iz prve ruke podijeliti svoja iskustva.

Prijave će se vršiti tokom cijele godine putem web stranice www.mayasar.com, e-mail adrese muzičkiatelje@mayasar.com i oficijelne Facebook stranice.

Oznake:
<
KABARE-PLAKAT

Život je cabaret …

>
emina-jahovic-porodica-1380062257-371293

Porodica Sandal dobila novog člana

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”