Kategorije

Selfie band-„Nikako da krene“

„Nikako da krene”, naziv je pjesme koju predstavlja novi bend „Selfie”. Pjesma nije slučajno izabrana kao prva, jer o ovom projektu momci dugo pregovaraju, a on nikako da krene. No, čini se da je konačno došao momenat da se i oni predstave publici, iako, za predstavljanje i nema potrebe jer su već odavno u svijetu estrade i javnosti dobro poznati.

Selfie band je novooformljeni bh. band na čelu sa Amilom Lojom i Arminom Čohodarom. Amil Lojo je jedan od najtraženijih autora i producenata u regionu, a Massimo, Saša Kovačević, Dženan Lončarević, Goca Tržan, Hari Varešanović, Giuliano samo neka imena za koje je komponovao. Armin Čohodar je poznat po sjajnoj atmosferi koju pravi po mnogim  klubovima širom BiH. Mnogi ga poznaju i kao sjajnog klavijaturistu koji je svirao sa svim velikim imenima naše muzičke scene, ali i kao sjajnog pjevača koji se snalazi podjednako dobro u svim muzičkim žanrovima.

selfie band

“O Selfie bandu razmišljamo već godinama, ali  “nikako da krene“, kao što kaže naša prva pjesma. Armin je uglavnom prvi čovjek kojeg kontaktiram kad imam novu pjesmu. Mi se jako dobro razumijemo u studiju i Armin je taj koji otpjeva prvi demo snimak. Taj prvi demo mi se najčešće i najviše svidi tako da  smo  došli na tu ideju da pokušamo da uradimo neki zajednički projekat. “Nikako da krene“ je naš prvi singl i video spot  za koji je zadužen Haris Lojo. Imamo već spremljene  3-4 pjesme, a planiramo doći do albuma što prije“, izjavio je Amil Lojo, producent Selfie band-a.

“Naziv „Selfie” je došao sasvim spontano. Bio sam sa nekim prijateljima na skijanju i požalio sam se da nikako ne mogu da skontam dobro ime za band, i dok smo pravili “selfije”, neko od njih je rekao “selfi”, zvučalo je zanimljivo i tako smo to na kraju svi usvojili” – dodao je Lojo.

Ako vam se pjesma svidi, možete da lajkate i pratite Selfie band na njihovoj  FB stranici.

Oznake:
<
GordanaB3

Nova uloga za Gordanu Boban

>
MESS55 - Promocija knjige Zijaha Sokolovica - FOTO (1)

Zijah Sokolović promovisao knjigu – “Glumac...

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”