Kategorije

SASSJA ft. REMI u novom spotu – Etikete

Nakon što je prošle sedmice objavila spot za novi singl „Etikete“ u duetu s Remi iz Elementala, uz mnogobrojne pohvale i pozitivne komentare na društvenim mrežama i You Tube kanalu, pitanje koje se često postavljalo bilo je „kada i gdje Sassja uskoro nastupa“. Odgovor dolazi upravo sada, paralelno sa završnim pripremama za njezin prvi album „Taktički praktično“; Sassja nastupa 13. marta u KSET-u, a 16. marta u ljubljanskom Channel Zero koji je njezin nastup „rezervirao“ još prije pola godine.

Na koncertima koji slijede predstavit će novi album „Taktički praktično“ na kojem se nalazi jedanaest novih pjesama, ali i već svima poznata starija „stvar“ „Clash“ koja je u nekoliko mjeseci prikupila gotovo 400 000 pogleda na YouTube-u. Na albumu je i posljednji singl „Etikete“ koji popularnošću „izaziva“ uspjeh „Clasha“ jer je u samo nekoliko dana premašio 50 000 pogleda na You Tube-u.

„Dosta sam emotivno vezana za ovaj album i jedva čekam da osjetim kako publika reagira uživo. Naučila sam da su koncerti u biti zajednički nastup izvođača i publike jer se energije sa obje strane spajaju i zajedno prave atmosferu koncerta. Ja ću dati sve od sebe da moja energija bude na najvišem nivou do sada, a potpuno vjerujem u silu publike i energetsku bombu koju će donijeti u Zagreb i Ljubljanu!“ – izjavila je Sassja.

DJ podrška Sassji bit će INDIGO koji je prošli puta u Zagrebu pratio i Edu Maajku. Uz album „Taktički praktično“ izvest će i starije pjesme, a očekuje vas odličan miks dub-a, reggae-a, drum n’ bassa, dancehalla i mnogo pozitivne energije karakteristične za Sassju.

Oznake: ,
<
IMG_2641

Aleksandra Radović još jednom oduševila publiku u...

>
sinan alimanovic i nijaz tepic noor

Sinan Alimanović se priprema za veliki koncert u New Yorku

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”