Kategorije

Robin Williams imao ozbiljne finansijske probleme

U danima koji su prethodili tragediji Robin Williams se prijateljima požalio da ima ozbiljnih finansijskih problema, a liječio se i od depresije.

Njegovi finansijski problemi nisu tajna jer veliki dio svog bogatstva izgubio je u brakorazvodnim parnicama, a posljednjih nekoliko godina bezuspješno je pokušavao prodati i ranč u Kaliforniji kako bi namirio dio dugova.

“Sve o čemu je govorio bili su ozbiljni finansijski problemi. Robin je bio darežljiv prema svojim prijateljima i porodici kada je bio na vrhuncu slave i pomogao je svakom kome je pomoć trebala”, rekao je bliski porodični prijatelj za Radar Online i dodao: “Postojala je i frustracija vezana za karijeru. Često je bio nezadovoljan ulogama koje je mora prihvaćati kako bi platio račune”.

Nezadovoljstvo je izazvalo i otkazivanje serije “The Crazy Ones” nakon samo jedne sezone.

“Osjećao sam da nešto nije u redu”, rekao je njegov dugogodišnji prijatelj i dodao da nije reagirao jer Williams je često bio sklon promjenama raspoloženja.

Williams je u intervjuima često znao govoriti da neke uloge uzima samo zbog novca i dodao da ima tri opcije, stand-up turneju, povratak televizijskim projektima nakon 31 godine izostajanja s malih ekrana i prihvaćanje uloga u niskobudžetnim filmovima.

Oznake:
<
rihanna-jpg

Rihanna kupuje Liverpool

>
Screen Shot 2014-08-13 at 16.48.32

Haris Medunjanin uspješno prošao ljekarske preglede

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”