Kategorije

“Previše svega nije zanimljivo” by Muhamed Bešić za Magazin “Azra”

Magazin “Azra” u novom broju donosi ekskluzivan intervju sa jednom od najvećih zvijezda bh. nogometa – Muhamedom Bešićem. Ljubaznošču ekipe “Azre” portal Backstage.ba vam prezentuje fotografije nastale na snimanju, te pruža priliku da kratko “zavirite” u dio intervjua. Cijeli intervju naravno pročitajte u najnovijem broju koji možete kupiti od 10.09.2014. godine.

DIO RAZGOVORA SA MUHAMEDOM BEŠIĆEM – Razgovarala: Amela KESEROVIĆ / Foto: Eldar NURKOVIĆ / Šminka: Anela Tucaković (za Deborah Milano)
Dao nam je da slikamo i s njim pričamo. Neće zadugo, kaže. Stoga je ova priča još vrednija…
“Dobar dan, vezano za vaš upit za intervju sa Bešićem. Samo da vam kažem da sutra u 11 sati u Zenici možete razgovarati sa Muhamedom…”. Mjesecima smo čekali ovu vijest. Na kraju, do našeg reprezentativca nismo došli ni preko prijatelja niti poznanika (a pokušavali smo nebrojeno puta), već najbrže i najjednostavnije putem press službe N/FSBiH. I uistinu ne pamtim da je i o jednom igraču govoreno i pisano toliko kao o Bešiću…
Šta on kaže na to?
– Neka drugi o tome pričaju, ja ne volim. Neću to komentarisati! – kaže skromno.
U hotelu smo “Dubrovnik” u Zenici. Četveročlana “Azrina” ekipa je spremna za fotosession sa bh. reprezentativcem. Muhamed bira jednu od tri odjevne kombinacije “XYZ-a”, čiji stilisti su bili zaduženi da osmisle njegov styling.
– Ovo je prvi intervju koji dajem nakon duže vremena, i sigurno će dugo biti i posljednji. Iznimku sam napravio, jer je riječ o bh. magazinu. Ne volim mnogo da pričam o svom životu. Što neko manje o nekome zna, taj neko ima i više respekta. Previše svega nije zanimljivo. Zato sam skoncentrisan na fudbal – kaže…

CN3A2030-Edit

Cijeli intervju od sutra na trafikama u Magazinu „Azra“ !

Oznake: ,
<
Sead Kolasinac

Kolašinac uputio dirljivu poruku

>
Screen Shot 2014-09-09 at 21.11.13

Novi spot i pjesma Nine Badrić – Vjetrenjače

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”