Kategorije

Poslušajte novi singl Danijele Martinović – Dežuraj

Nakon više od deset godina pobjednički tandem bračni par Huljić i pjevačica Danijela Martinović ponovno su zajedno. Novo muzičko osvježenje u radijskom eteru pjesma je „Dežuraj“ koja će od danas ući u sve domove i srca slušatelja širom regije. Novi zvuk splitske umjetnice najavljuje uzbudljivo razdoblje, u kojem nas osim hit pjesme očekuju i brojna druga iznenađenja.

“Pjesma je potpuno drugačija od svega što se trenutačno sluša. Obostrana želja bila je kreirati jedan potpuno novi zvuk i muzički pravac. To naravno nije lagan posao, ali je vrlo izazovan i kreativan.Tonči Huljić i njegov tim su obavili sjajan posao i jedva čekam da je podijelim sa slušateljima i mojom vjernom publikom u cijeloj regiji.“ – izjavila je Danijela Martinović.

Motivirani svjetski poznatim ritmom Bachata nastala je pjesma Dežuraj koja otvara jedno potpuno novo poglavlje u karijeri jedne od najcjenjenijih regionalnih umjetnica. Muziku je napisao Tonči Huljić, tekst Vjekoslava Huljić, a za aranžman je uz Tončija glavnu riječ vodio producent Dušan Vasić.

image003

Ovih dana Danijela je završila i snimanje spota za pjesmu Dežuraj. Priča je smještena u davne pedestete i početak šezdestih, a inspirirana je kriznim periodom u braku između glumice Grace Kelly i princa Rainiera trećeg. Režiju novog spota potpisuje Dario Radusin.

Oznake:
<
Screen Shot 2015-04-22 at 16.05.40

Upoznajte Silasa, sina Justina Timberlakea

>
jbr_5_dan_18_jfs_hakon_kornstad-3

Objavljen album Hakona Kornstada – Live In Sarajevo

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”