Kategorije

Posljednji dan 3. Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa

Posljednji dan trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa obilježili su brojni sadržaji za djecu i odrasle.

U dječijoj igraonici Argeta Junior Play House mališani su se jučer zabavljali uz Face Painting, crtane filmove i najljepše bajke, a Djeda Mraz i vilenjak su se u Coca Cola kućici oprostili od mališana za ovu godinu. Na Happy :))) Stage bini je nastupila mlada pjevačka nada Samra Đozić, koja je prisutne oduševila svojim divnim glasom. U Sarajevsko pivo Holiday Pubu održan je Philips Party uz Stand-Up komičare koji su posjetioce nasmijavali do suza i pobrinuli se za odlično završno veče trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

U protekla 34 dana, treći Coca Cola Sarajevo Holiday Market krasio je centar glavnog grada i upotpunio prazničnu atmosferu i turističku ponudu Sarajeva. Za posjetioce svih uzrasta su svakodnevno organizirane brojne aktivnosti, zahvaljujući kojima su uljepšani protekli praznici.

Zakupci su svakog dana od 10 do 22 sata nudili svoju raznoliku ponudu proizvoda posjetiocima. U dječijoj igraonici Argeta Junior Play House  organizirane su brojne zabavno-edukativne aktivnosti, koje su zabavljale mališane u toku trajanje Marketa, a imali su priliku i ovjekovječiti svoju posjetu slikanjem s Djeda Mrazom, koji ih je čekao u svojoj Coca Cola kućici. Happy :))) Stage bina je ove godine bila odlična platforma za predstavljanje talentovanih mladih ljudi sarajevskoj publici. Svakog dana su održavani brojni performansi mladih izvođača koji su iznova oduševljavali prisutne. Sarajevsko pivo Holiday Pub je i ove godine bio mjesto izvrsne zabave, kako tokom dana, tako i u večernjim satima.

Nakon mjesec dana zimske zabave i radosti, direkcija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa zahvaljuje se svim posjetiteljima koji su svojim prisustvom uveličali treće izdanje ove manifestacije, čiji je glavni cilj bio upotpunjavanje prazničnog duha u centru glavnog grada Bosne i Hercegovine, uz nadu da će naredni Market biti jos uspješniji.

 

 

 

Oznake:
<
Find It In Everything

Drew Barrymore promovirala svoju knjigu: Find It in...

>
David Silva i Edin Džeko

Edin Džeko igrač utakmice

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”