Kategorije

Počinje turneja stand up komedije Magacin Kabarea

Velikom premijerom u Bihaću ovog petka počinje prva bosanskohercegovačka stand up turneja Magacin Kabarea.

Prva bosanskohercegovačka stand up turneja Magacin Kabarea počinje 28.11. u Bihaću, a stand up show pod nazivom “Sit down komičar” obići će deset gradova širom Bosne i Hercegovine. Jasmin Džemiđić jedini sit down komičar zajedno sa stand up komičarima Navidom Bulbulijom i Filipom Andronikom predstavit će stand up komediju kroz cjelovečernji show, ali i upoznati sve zainteresovane sa stand up komedijom kroz besplatne radionice koje će se održati u svakom gradu prije showa.

U režiji Emira Kapetanovića, stand up komičari obići će Bihać, Prijedor, Banja Luku, Livno, Mostar, Trebinje, Brčko, Tuzlu, Bijeljinu i Sarajevo. Cilj ove turneje nije samo promocija stand up komedije i jačanje I uspostavljanje veza sa mladim komičarima u ovim gradovima nego i podizanje svijesti o preprekama sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom, ali i motivacija da se sve prepreke mogu pobijediti.

Nakon nekoliko gostovanja Magacin Kabarea u sklopu Bihaćkog ljeta, veza sa Bihaćem će ovom premijerom biti još jača. Osim što je Bihać odabran za premijeru showa i početak turneje, Magacin Kabare je ostvario saradnju i sa mladim bihaćkim umjetnikom. Anik Dub potpisuje plakat koji će pratiti stand up komediju na turneji kroz Bosnu i Hercegovinu.

Ulaz na stand up show je besplatan u svim gradovima, a zabava i smijeh su zagarantovani. Svi zainteresovani za radionice stand up komedije mogu se prijaviti putem e-maila: rezervacije@magacinkabare.com.

Oznake: ,
<
Konvoj_M_Zadnja

Konvoj – Veliki solistički koncert 20 decembra

>
nevena-bozovic02-foto-promo_f

Flamingosi i Nevena Božović snimili spot za duet

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”