Kategorije

Počeo X Factor Adria: Momci iz Sarajeva digli publiku i žiri na noge!

Počela je nova sezona regionalnog muzičkog takmičenja X Factor Adria. Ove godine žiri je u novom sastavu, četveročalni žiri čine Massimo Savić, Željko Joksimović, Aleksandra Kovač i Tonči Huljić, oni su odgovorni za pronalazak osobe koja posjeduje X Factor.

U prvoj emisiji gledatelji su mogli vidjeti i poslušati takmičare različitih godina i muzičkih preferencija, manje ili više talentovane. Oni koji su se posebno istakli su Tarik Mulaomerović i Adnan Pacoli iz Sarajeva koji su strogi žiri digli na noge sjajnom izvedbom. Pjevač Tarik i beatboxer Adnan su uz gitaru izveli miks nekoliko pjesama, što je žiri oduševilo. Dok su nastupali, Joksimović je uzvikivao “Bravo”.

Na kraju nastupa, publika je bila na nogama, a žiri je imao samo riječi hvale. Dvojica mladih Sarajlija bila su veoma zadovoljna svojim nastupom.”Vas dvojica možete proći svaki posebno ili oba zajedno”, rekao je Huljić.

“Stvarno je savršeno. To je gotov proizvod”, dodao je Savić. Joksimović je rekao da neće glasati jer bi to sve pokvarilo, a Huljić im je dobacio “Momci, vidimo se u finalu”.

Oznake: ,
<
moon - panoramska

Europlakat BH uz „Moon“ proslavio 18. rođendan

>
Danis-Tanovic

Danis Tanović poručio Neletu Karajliću: Voliš da...

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”