Kategorije

Peđa Bajović pred sarajevsku publiku izlazi sa četiri različite stand-up predstave

Stand-up komičar će govoriti o muško-ženskim odnosima, međunacionalnim problemima i rješenjima te o starenju i životinjama i na kraju ovog jednomjesečnog serijala sve će se to objediniti u predstavi – na engleskom jeziku!
Nakon što je sa svojom slavljeničkom predstavom CRNO-BIJELO obišao osam gradova u Bosni i Hercegovini i tako, pred preko tri hiljade ljudi koji su ga to prilikom vidjeli, obilježio deset godina svoje stand-up komedije, Peđa Bajović će ovog mjeseca sarajevskoj publici u prostoru jazz cluba Monument u Štrosmajerovoj 3, ponuditi tri svoje tematske predstave i jednu na engleskom jeziku.

Ovaj serijal je zamišljen kao prilika za one koji su tokom sezone upoznali stand-up komediju i ovog njenog najistaknutijeg predstavnika, prošire svoje iskustvo ili jednostavno obnove gradivo.

“Htio bih da svi koje interesuje moj lik i djelo, do kraja ovog mjeseca za to svoje znanje dobiju čistu peticu! Svi oni koji su bili na mojim nastupima znaju da i mene publika može nasmijati, a što je ono što je ona najbolja stvar u stand-up komediji!”,  kaže Peđa i poziva sve da mu se ponedjeljkom do kraja marta pridruže u zajedničkom smijanju.

Program će početi sljedećeg ponedjeljka (9.3. u 21.30) kada će na programu biti tematska predstava MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) s kojom će Peđa Bajović već više puta nastupao u Monumentu, a što će biti i zadnja izvedba ove tematske predstave u Sarajevu u ovoj sezoni.

Nakon toga, u ponedjeljak 16.3. u istom prostoru, slijedi predstava S NOGU* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) čiji podnaslov jasno daje odo znanja o kojoj je tematici riječ, a da bi se serijal nastavio predstavom ROK TRAJANJA (23.3.) i onda završio na dan 30.3. kompilacijskom predstavom IN INGLIŠ, a čija će izvedba biti na – engleskom jeziku.

Ulaznica na sve ove predstave je u iznosu od 5 KM, a rezervacije se mogu napraviti putem telefona 061/ 588 884

<
photo

The Frajle: Još jedna nagrada u nizu za četiri energične...

>
HALKA by Zijah Gafic

Ansambl Halka osvaja region

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”