Kategorije

Novi uspjeh za Zanu Marjanović

Zana Marjanović, Goran Kostići Nikola Đuričko u Pragu snimaju novu sezonu američke hit serije “Legende”(Legends) u produkciji TNTa. Riječ je akcionoj tv seriji u kojoj glavnu ulogu tumači Sean Bean, široj javnosti poznat kao Ned Stark iz serije “Igra prijestolja”(Game of Thrones).

Mnogi su sigurno zapazili hashtag #DontKillSeanBean (Nemojte ubiti Seana Beana) koji je TNT promovisao na društvenim mrežama. Premda je glumac poznat po raznolikim scenama smrti koje je odigrao u mnogobrojnim filmovima i serijama (plemiću Starku odrubljena je glava u “Igri prijestolja”, Boromir je prostrijeljen u “Gospodaru prstenova”), TNT-ijev novi junak je u seriji “Legende” još uvijek živ.

Martin Odum(Sean Bean) je tajni agent koji se za svaki novi slučaj transformiše, te se promijenivši identitet inflitrira u neprijateljske redove. No, njegov pravi identitet je doveden u pitanje…

“Iako smo limitirani ugovorom, te sa javnošću ne možemo dijeliti detalje našeg angažmana i opis uloga u projektu, možemo reći da smo veoma sretni što smo dio ovako jednog velikog projekta,” – izjavila je Zana Marjanović.

Legends1

Angelina Jolie je učinila zaista mnogo za bosanskohercehovačke glumce. Otvorila im je vrata svjetskih projekata, a oni zauzvrat svojim talentom, upornošu i posvećenošću plijene pozornost i interes američkih i evropskih producenata.

Ekipa bosanskohergevačkih glumaca je jedna od najvećih u projektu. Pored Zane Marjanovići Gorana Kostića u ekipi serije su i glumci Adnan Hasković, Muhamed Hadžović, Igor Skvarica i Zoran Dragićević. “Nadam se da ćemo početi više cijeniti domaće glumce. Krasne se stvari dešavaju, naši glumci igraju u velikim filmovima i serijama i šalju pozitivnu sliku o svojoj zemlji, a osim nas nekoliko izuzetaka, javnost nikako da im pokloni važnost i poštovanje koje zaslužuju.”, izjavila je Zana.

Također, Marjanovićse nada da će BiH na primjeru uspješne Češke, konačno shvatiti da umjetnost općenito, a naročito produciranje filmova i serija može biti vrlo profitabilan biznis u koji se itekako isplati ulagati.

Oznake: , ,
<
FB_IMG_1438256829639

Nove medalje za BiH na Specijalnoj Olimpijadi

>
Ivana-Djuric-by-Mehmed-Mešanović-mala1

Nova članica Sevdah Takhta Damira Imamovića je...

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”