Kategorije

Novi singl NENE MURIĆA “Vjetropir”

Poslije velikog uspjeha pjesme „Baraba mekog srca“, Neno je nastavio da grabi krupnim koracima u muzici. Svojim novim singlom „Vjetropir“  pokušaće publici da se predstavi bržim ritmovima koji će upoznati malo drugačijeg Nenu Murića! Za Nenu je ova pjesma jedan potpuni muzički eksperiment. Numera Vjetropir ima zapaljiv latino ritam i veseo refren, koji bi  ovu pjesmu mogao izdvojiti  kao veliki hit u regionu. Neno nam kroz smijeh otkriva i što se krije iza zanimljivog zvuka kojeg možemo čuti u novoj pjesmi:

„Osjećam pozitivnu energiju, pjesma je vrlo vesela i lepršava. Drugačija je od onoga što sam do sada radio, a prve reakcije su sjajne. Pokušao san predstaviti novog Nenu uz nove saradnike i svježe ideje. Veoma sam sretan zbog okolnosti u kojima je pjesma nastala. Studio Edix postaje mjesto stvaranja odličnih ideja.“

Za muziku i zarazni tekst novog Neninog  singla zaslužan je  Edo Čengić, dok je  autor aranžmana  mladi muzičar Sayid Rezić. Jedno je sigurno, Neno, koji iza sebe ima gotovo petnaestogodišnju muzičku karijeru ponovno ima hit u rukavu.

Oznake:
<
photo.php

Novamas kids design by “A”

>
SARS Plakat B1

Grupa S.A.R.S. „Ikone Pop Kulture“

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”