Kategorije

Novi singl Natali Dizdar – Iluzionist

Natali Dizdar završit će više nego uspješnu 2014.godinu sa novim singlom Iluzionist. Uz Vladimira Mirčetu, svog dugogodišnjeg suradnika, talentirana Natali ovog puta se okušala i kao koautorica aranžmana, ali i kao autorica muzike, što je za nju poseban osjećaj.

“U pjesmama uvijek poistovjećujem neka svoja iskustva, neki trenutak u životu pa je tako i u ovoj pjesmi za koje je stihove” – napisao pjesnik Dejan Aleksić ujedno i dobitnik nagrade Riste Ratkovića u Bijelom polju 2014.  Producentski tim  „Iluzionista“ su  Pavle Miholjević i Jura Ferina.

Iza Natali Dizdar već je 10 godina karijere, a ovu okruglu godišnjicu ova izuzetna pjevačica proslavila je brojnim koncertima  u Dubrovniku, Varaždinu, Šibeniku, Zagrebu, Puli i Zadru.

Dosad je objavila dva studijska albuma “Natali Dizdar” i “Pronađi put” te live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin (Porin za debitanticu godine, vokalna suradnja sa Darkom Rundekom i Dvd ZKM live) , Zlatna kugla, Večernjakova ruža i Davorin.

Sarađivala je s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića, autora velikog hita ‘Zamijenit ću te gorim', Dina Šarana autora pjesama ‘Stranac', ‘Ne pitaj', ‘Zašto bih ti rekla’ to i ‘Grijeh', Darka Rundeka, Boška Petrovića, Aleksandra Ljiljka, Sandra Bastiančića , Coca Mosquita, glazbenog producenta svih albuma objavljenih u matičnoj kući Agapa.

Zadnji singl koji je objavila je  „Grijeh“ za kojeg je dobila i priznanje MTV Double Platinum Award.

Oznake:
<
naomi-campbell

Naomi Campbell razočarala svoje fanove: Ona ipak voli...

>
Screen Shot 2015-01-05 at 15.10.17

Hayden Panettiere i Vladimir Kličko s kćerkicom

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”