Kategorije

Nodivo – Vjeruj mi

S dolaskom jeseni stiže nam novi singl Nihada Volodera Nodiva – „Vjeruj mi“. Pjesma  stiže iz radionice i studija „Nivo“, a Nodivo je autor teksta muzike i aranžerski je upotpunio pjesmu na svoj način.  Nodivo ističe da ova pjesma za njega ima posebnu vrjiednost, te ističe da je pjesma prava ljubana priča koju vrijedi  doživjeti.

„Pjesma je nastala prije par mjeseci i i naći će se na novom albumu koji je dijelom završen. Nisam znao kojom pjesmom da najavim album, uvijek se dvoumim kojim redoslijedom da objavljujem singlove, ali nekako mi je ova pjesma prevagnula zbog   same audio i tekstualne dinamike. Na neki način sve moje pjesme nastaju iz srca i duše i iskreno se nadam da nalaze put do slušaoca i ostavljaju trag” – ističe Nodivo.

Pjesma „Vjeruj mi“  je pjesma  s  porukom koja govori da svakome u životu treba pružati ne samo jednu šansu nego i više …- poručuje nam Nodivo.

Singl „Vjeruj mi„  prati i video spot snimljen u Beogradu na više lokacija. Podsjećamo njegov prvi album nosi naziv „Nevidljiva“, a posebnu pažnju privukle su pjeske „Nevidljiva“, „Lako sve zaboravljaš“ te duet sa Harijem Varešanovićem „Korak po korak“.

Oznake:
<
cola austrija

Zdravko Čolić u svom stilu – bez greške

>
Dino Merlin 25.10. Kombank Arena

Dva koncerta Dine Merlina u Beogradu

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”