Kategorije

Nema odmora za Džejlu Glavović-Očuz

Nakon mjesec dana Džejla Glavović-Očuz vratila se u Sarajevo. „Mjesec dana sam bila na putu sa sinom Omarom i mamom koja ga je čuvala dok sam ja radila. Baza nam je bila u Njemačkoj odakle sam putovala u Milano na snimanje reklame za Palmolive za Midle East Market i u Beč na Bally Show. U Njemačkoj sam radila za Escadu, Luisa Cerano, Airfield itd”…- kaže Džejla po povratku u Sarajevo za Backstage.ba!

Već u nedjelju Džejlu čekaju poslovne obaveze u Sarajevu i to na događaju “Wedding day” u organizaciji Hotela Bristol. Naime, u okviru Wedding Day-a posjetitelji će moći vidjeti najljepše vjenčanice, odijela za mladoženje, večernje haljine, cipele, cvijetne aranžmane, pozivnice, te se besplatno konsultovati s make up stilistima i fotografima vezano za šminkanje i izradu fotografija, a kako bi sve bilo potpuno, vjenčanice, odijela i večernje haljine nosit će najbolji manekeni i manekenke modne agencije Scouting naše poznate i uspješne manekenke Džejle Glavović-Očuz.

Revije će biti organizirane dva puta u toku Wedding DAY-a te će u okviru istih nastupiti i djeca u prekrasnim haljinama. Koreografiju manekena i manekenki osmislio je Meša Vatić.

Sa Džejlom smo razgovarali i za našu rubriku Moja 4 Zida, pa pročitajte OVDJE jedan veoma iskren intervju!

Oznake:
<
VH-PobunjenikMK-Sarajevo-2014-58

Premijerom “Pobunjenik M.K.” pokreće se MESS...

>
2012-07-18-zlatan-ibrahimovic

Zlatan Ibrahimović doživio porodičnu tragediju

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”