Kategorije

Leov novi singl “Javi se pod hitno”

‘Javi se pod hitno’ novi je singl Amira Kazića Lea. Za muziku nove i stilski pomalo drugačije pjesme zaslužan je sam Leo, emotivan tekst potpisuje Alka Vuica, dok je aranžman djelo Amira Karalića.

Govoreći o pjesmi Leo nije krio zadovoljstvo napravljenim – ‘Pjesma je u francusko-napuljskom stilu prilagođena našem podneblju. Riječ je o veselom singlu, snimanom u Švedskoj, Italiji i Hrvatskoj, a na kojem je radio vrhunski tim muzičara. Muzičke dionice na harmonici odsvirao je poznati rumunski ulični svirač Ionel Fedascu, gitaru i bas gitaru Amir Karalić, klavijature Sead Smailagić, dok je prateći vokal bila Jadranka Krištof. Cjelokupan miks odradili su Amir Karalić i Fulvio Zafredo, dok je master djelo Igora Ivanovića. Želja je naravno da se pjesma svidi obožavateljima, izašla je u proljeće i stoga očekujem da probudi ljude i postane jedan pravi hit', zaključio je Leo.

Novi će singl uskoro dobiti i video spot. I ovoga puta u spotu se pojavljuje lijepa voditeljica i manekenka Emina Pršić, koja je uz Leov band 4Life, cijeloj video priči dala dodatan pečat.

Dok čekamo video spot, Leov novi singl ‘Javi se pod hitno', audio verzija.

 

Oznake:
<
image001

Jurica Pađen & Aerodrom na bh. turneji

>
Benjamin Mili  Feat. Lana Hamza - When Doves Cry

Stigao je proljetni singl iz iMTM Records-a sudenata iMTM-a

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”