Kategorije

Leo još sanja #novisingl

Nije prošlo puno vremena od posljednjeg Leovog singla „Noć bez riječi“, kojim je osvojio brojnu publiku, a već službeno radijskim eterom plovi novi singl „Još te sanjam“.
Novi singl izašao je iz autorske radionice Faruka Buljubašića Faye koji potpisuje tekst, Leo je autor muzike, a aranžerski pečat stavio je Igor Ivanović.

Što o novom singlu kaže sam Leo:˝ Još te sanjam pjesma je koja je nastala prije više godina u jednom lijepom druženju mene i Faye u Brtonigli, gdje su nastale mnoge moje pjesme. U prvi tren nisam zamišljao sebe kako pjevam ovu pjesmu, namjeravao sam je ponuditi nekome od mojih kolega, to se nije ipak dogodilo i došlo je vrijeme da izađe u eter, među slušatelje. Prije par mjeseci svirajući gitaru, sjetio sam se opet ove pjesme i sam sebi rekao, vrijeme je da se ode u studio i da se priča oko pjesme ‘Još te sanjam’ privede kraju. Kontaktirao sam prijatelja i suradnika Igor Ivanovića, predložio mu neke svoje ideje i evo pjesma je napokon ugledala svijetlo dana. Iskreno se nadam da će publika prepoznati kvalitetu pjesme, kao i iskrenu ljudsku priču, ljubav i emociju koju sam prenio u pjesmu“.

Oznake:
<
1_KKCQ

Dobili smo novu Bond djevojku – Penelope Cruz

>
VH-PobunjenikMK-Sarajevo-2014-58

Premijerom “Pobunjenik M.K.” pokreće se MESS...

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”