Kategorije

Izet Hajrović: Želim vam se zahvaliti za svu podršku koju ste mi uputili!

Izet Hajrović oglasio se na svojoj Facebook stranici, na kojoj je napisao:

“Dragi prijatelji, ovim putem bi sa vama želio podijeliti neke od mojih ličnih utisaka iz nekoliko posljednjih sedmica…

Kao prvo, želim vam se zahvaliti za svu podršku koju ste mi uputili u vrijeme Svjetskog prvenstva u Brazilu i ovdje sada u Bremenu. Također vam se zahvaljujem na brojnim čestitkama povodom mog rođendana od prije neki dan. Hvala!! Vaša podrška mi mnogo znači i daje mi veću snagu i motivaciju da idem dalje.

Ja sam sada novi igrač Werdera iz Bremena i pored toga što još uvijek živim u hotelu, ovdje mi je jako lijepo. Otprilike u roku od dvije sedmice bi trebao preseliti u jedan stan. Saigrači i uprava kluba su me jako dobro primili i moj početak je bio mnogo lakši nego što sam zamišljao. Svi zaposlenici ovdje su jako prijateljski i u svakom trenutku su spremni pomoći. Stvarno sam sretan što sam se odlučio za Werder. Ovdje bih da napravim korak dalje.

Moj cilj je da ostvarim što bolji uspjeh sa ovim timom i iskreno se nadam da ćemo uskoro, ako Bog da, igrati i internacionalne utakmice. Klub ima veliku tradiciju, vrlo dobru infrastrukturu, jako dobre uslove za treniranje i u timu postoji jako dobra atmosfera.

Nakon Svjetskog prvenstva, od trenera i velikog gospodina Eichina, dobio sam tri sedmice odmora. To je stvarno bila pametna ideja. Bio sam par dana sa svojom suprugom na Sardiniji. Nešto prekrasno, nešto što svima mogu preporučiti (naravno ko je u mogućnosti). Pripreme su za mene počele vrlo oštro, iz razloga što sam se kasnije priključio timu, ali uskoro ću biti 100% spreman ako Bog da. Radujem se narednim sedmicama koje dolaze i ne mogu čekati da počne njemačka Bundesliga.

Dakle, dragi navijači, sljedeći trening je već uskoro. Raduje me što vas vidim u Bremenu.

Vaš Izet!”

Oznake:
<
Screen Shot 2014-08-07 at 16.44.52

Saša Kovačević: Zbog brzog načina života završio na...

>
emir_spahi_bosnia_grupo_f

Emir Spahić se oprostio od reprezentacije

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”