Kategorije

Hladno Pivo – Vjeruj u mene

Kada je Hladno pivo prije godinu dana ušlo u studio Jurice Ferine i Pavla Miholjevića snimati novi album, nije moglo pretpostaviti kako ce se priča razvijati. anas, godinu dana nakon, Hladno pivo samo što nije izdalo svoj novi album „Dani zatvorenih vrata“ a priča započeta tada polako dobiva jasnu sliku.

“„Dane zatvorenih vrata“ snimali smo u prostoru propalog industrijskog kompleksa firme Katran koji je podsjetnik na mračna vremena kad je Zagreb bio veliki industrijski centar. To je šaka u oko u centru metropole, okolo novi neboderi, u kojima ima svega osim proizvodnje. Snimali smo s producentima iz druge muzičke galaksije, koji rade po principu first take- best take, znači bez puno dosnimavanja i šminkanja.  Oni su Jura i Pavle, iz benda Svadbas, i vrlo su teški ljudi. Jedva čekam da ovo završi i da konačno opet mogu radit u studiju koji ima wc. A što se samog snimanja tiče mislim da su njih dvojica genijalci” – rekao je Mile i na najbolji mogući način dočarao kako su mjeseci snimanja albuma izgledali.

Svoje dane u studiju  bilježili su kamerama, a kao spontani rezultat svega, nastaje spot za pjesmu „Vjeruj u mene“. Video spot za ovu pjesmu treba gledati kao kratki dokumentarac koji prati nastajanje jedne pjesme i jednog albuma te vjerno pokazuje atmosferu unutar benda; bez glumaca, statista, šminkera i stilista.

Ovo je prvi spot Hladnog piva „iz kućne radinosti“  i vjerujemo da će publici doći kao osvježenje unatoč „radničkoj“ atmosferi i sivilu. Za finalni rezultat dokumentarnog video spota zaslužni su, osim HPa, Marko Dimić Jimmy koji je snimao te Vojan Koceić koji je montirao kadrove. Pjesma „Vjeruj u mene“ predstavljena je javnosti prije dvije sedmice i vrlo brzo je svojim optimistično-pesimističnim duhom osvojila radijske etere i publiku. Uz ranije predstavljene pjesme „Na ovim prostorima“ i „Messi“, „Vjeruj u mene“ nalazit će se na albumu „Dani zatvorenih vrata“ kojeg očekujemo u drugoj polovici mjeseca aprila.

To će biti prvi album koje Hladno pivo izdaje za svoj izdavačku kuću Gajba records. Više informacija slijedi uskoro, do tada uživajte u novom spotu i Hladnom pivu kakvog niste imali prilike vidjeti do sada.

Oznake:
<
NOV -îOVJEK_8 (color)

Jacques Houdek – Nov Čovjek

>
IMG_2794.jpg-pris-Goca

Sjajan koncert Goce Trzan u Coloseum Clubu

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”