Kategorije

Hladno pivo predstavlja (genijalnu) naslovnicu i datum izlaska albuma

Godinu dana Hladno pivo zatvaralo je vrata studija na području propalog industrijskog kompleksa Katran i snimalo svoj novi album……posao je završen, album je snimljen, poslan u štampu i sve je spremno za otvaranje vrata albumu „Dani zatvorenih vrata“!

Novi album na policama radnji širom svijeta naći će se od 20.04. dok će se par dana prije, u subotu 18.4. u Zagrebu dogoditi jedno zanimljivo druženje Hladnog piva s publikom i fanovima.

hladno pivo

Ovim putem Hladno pivo ponosno predstavlja naslovnicu albuma uz izjavu koju prenosimo u cijelosti:

“Dragi naši fanovi i prijatelji, imamo lijepu vijest! Kamion s našim novim CeDejom je krenuo iz Češke! U Zagreb stiže 18.4. a u ostatak svijeta i svemira 20.4. Za nestrpljivce gradimo poligon gdje će se album moći naručiti ranije a sa sobom će donijeti dašak nas na vaša kućna vrata. Čim zakucamo zadnji čavao na www.hladnopivo.hr javljamo! Što se samog albuma tiče, zvat će se DANI ZATVORENIH VRATA, na njemu će bit 15 novih pjesama iliti 51 minuta muzike za skakanje i plakanje. Sadržavat će devedesetidevet posto gitara, bubnja, basa i glasa. Onaj jedan posto čine gosti od kojih bi izdvojili Tomfu iz Kawasaki3pa koji nas je pošteno izvrijeđao na jednoj pjesmi te Goluba iz Goblina koji nam je svoj dionicu otpjevao iz ormaru u Adis Abebi (Etiopija). Ovaj put bi još jednom spomenuli i naše producente Juru i Pavlu koji su napravili odličan posao jer se sve dobro čuje pa čak i ono što nismo htjeli da čujete. Naša mlada firma Gajba records je naš nježni mladi cvijet i preporučeno mu je zalijevanje kupnjom originalnih primjeraka albuma, kako se ne bi osušio do novog cvjetanja. Voli vas Hladno pivo i cijela Uprava Gajbe Rec., štu su zapravo isti, divni ljudi. Hvala svima. Do izlaska albuma i novih pjesama, Hladno pivo poručuje: Vjeruj u mene! Sve HP novosti pratite na njihovoj Facebook stranici”.

Oznake:
<
image002

Bear Grylls kreće u novu avanturu – od 5.aprila na...

>
SARS Plakat B1

Prodaja ulaznica za koncert grupe S.A.R.S.

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”