Kategorije

Europlakat BH uz „Moon“ proslavio 18. rođendan

U sarajevskoj Vijećnici dogodilo se nešto neobično. Pod nazivom MOON ugledna bh. kompanija EUROPLAKAT BH proslavila je svoj 18. rođendan. U punoljetstvo je ušla sa svojim prijateljima i poslovnim partnerima koji su bili „lansirani“ na Mjesec i doživjeli vanzemaljsko iskustvo.

MOON je na najbolji i najuzbudljiviji način pokazao da moda, muzika, balet i gluma mogu ići „ruku pod ruku“. I da zajedno iskustvo i mladost mogu kreirati happening kakav se rijetko može vidjeti na bosanskohercegovačkoj javnoj sceni.

moon - minea sa roditeljima nijazom i dzannom gracic

Da bi pokazali da je BiH rasadnik talenata koji nažalost nemaju često priliku da pokažu šta znaju i umiju, Europlakat BH je podržao idejni koncept mlade studentice marketinga i odnosa s javnošću Minee Gracić, koja je pod plašt Mjeseca (MOON) željela staviti sve one vrijedne kreativce koji razvijaju svoja umijeća prolazeći kroz razne faze kao što Mjesec prolazi kroz svoje mijene. Namjera je i promocija ovih oblika umjetnosti.

U besprijekorno kreiranom dekoru odvijala se predstava stila i ljepote, dramskog naboja i muzičke relaksacije.

moon - voditelji, nerman mahmutovic i nela djenisijevic

Između defilea manekenki koje su kreirale poznate bh. dizajnerke Emina Husedžinović Ibrahimović i Tea Zubović, u pažljivo odabranim pauzama razigrali su se glumci Nela Đenisijević i Nerman Mahmutović koji su na lucidan način komentirali sami događaj.

moon - astronaut

Na MOON nas je odveo prvi bh. astronaut čiji će se Mjesečev hod dugo pamtiti. Kao i novi modeli modne kuće Granoff koji su uvijek nekoliko svjetlosnih godina ispred drugih u kvaliteti i prezentaciji.

moon - balerine

Na Mjesecu su plesale i male balerine iz OMŠ „Mladen Pozajić“ pod vodstvom Brižite Karabašić. A Elvir Bandić Banda sa svojim Astronautima zaslužan je što se naša sevdalinka u mjesečevim aranžmanima začula u orbiti.

moon - banda

Cijeli happening nosio je u sebi simboliku „Mjeseca“ tako da je i Vijećnica bila zaogrnuta u njegovo plavetnilo.

<
stockholm, mahalusa - poklon

Četiri godine mahalanja by “Ja, Mahaluša”

>
11025999_734739909980478_2786625961112019157_o

Počeo X Factor Adria: Momci iz Sarajeva digli publiku i...

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”