Kategorije

Emir Spahić: Navijači su trebali zviždati cijelom timu ne samo Džeki

Emir Spahić u zanimljivom razgovoru za Face TV govorio je o utakmici u Innsbrucku, incidentu sa Džekom, selektoru Safetu Sušiću, navijačima …

“Ne znam kako objasniti izlet u Innsbrucku. To je jedna velika trauma. Prije svega, naš dolazak tamo, okupljanje i čitava atmosfera pa sve do izlaska na teren, sve je ličilo na neki debakl. To što se desilo je veliki debakl i trauma za sve nas, navijače, stručni štab… Dobili smo jedan veliki šamar od Egipta”, rekao je Spahić.

Kapiten bh. reprezentacije je potvrdio da među reprezentativcima nije vladala dobra atmosfera uoči utakmice.

“Priprema jedne utakmice ne smije izgledati onako kako je izgledala u Innsbrucku. Mi kakvi smo, mi to sve shvatimo opuštajuće, dogodi se da dobijemo jedan veliki šamar od ekipe Egipta”, rekao je Spahić.

O zvižducima navijača koji su upućeni Edinu Džeki rekao je:

“Možda je to i najbolnije od svega što se događalo. Bilo je za očekivati kritike. Bole me zvižduci što su samo njemu upućeni. Zbog čega samo njemu? Zbog čega ne svima pa i meni? I ja sam odigrao katastrofalno, dao sam sve lopte protivniku. I ja indirektno krivac, a prelomilo se preko leđa naše najveće zvijezde i čovjeka koji je koji je najzaslužniji za naš odlazak u Brazil. Ne mogu to prihvatiti, čitava ekipa treba dobiti zvižduke, a nikako pojedinac”.

“Edin je došao povrijeđen iz Manchestera. Selektor je obećao da će ga poštedjeti u drugom poluvremenu, odnosno da će odigrati oko sat vremena. Trebao ga je ispoštovati, zbog povrede i zbog kluba gdje ima ogromnu konkurenciju. Edinovog oca ne opravdam i taj incident se nije smio dogoditi. Jedini koji smije tu neko govoriti je Edin, mi igrači i ljudi koji su vezani za reprezentaciju i Savez. Ali, razumijem reakciju Edinovog oca. Kao što je rekao selektor, tu nije bilo konflikta već je bio jedan dijalog”, dodao je Spahić.

 

Oznake:
<
J.Lo_DaLeak

Novi spot Jennifer Lopez – I Luh Ya Papi

>
leo-mesi-1362969908-280257

Messi odlazi u PSG za 30 miliona eura godišnje!?

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”