Kategorije

Emir Hadžihafizbegović: Ispred sebe imam samo sliku jednog tunela, mraka. Ničega. To je moje stanje!

Emir Hadžihafezbegović je u nesreći koja se dogodila na autocesti A3 iz Okučana prema Zagrebu, automobilom naletio na osobe koje su zbog neprilika na autoputu stale da promijene gumu na automobilu. Od težine povreda koju je pri tome zadobila Ankica Kuduz iz Zagreba je preminula u bolnici u Novoj Gradišci.

Emira je u bolnici posjetila ekipa portala sbplus.hr, koja je bila zatečena onim što je vidjela. Glumac je bio evidentno skrhan zbog svega što se desilo.

“Prije nego bilo što kažem, želim izjaviti saučešće porodici gospođe Anice Kuduz. Osnovna misao koja kola mojom glavom je da je to nešto što me jako potreslo, ali, nažalost, ja nikakvu sliku ispred sebe nemam, osim jednog tunela, mraka. Ničega. To moje stanje, međutim, ničim ne umanjuje bol porodice koja je izgubila jednog svog člana”, kazao je Hadžihafizbegović.

On se zahvalio svim ljekarima i medicinskom osoblju kako u Novoj Gradišci tako i ovdje u Slavonskom Brodu “na profesionalnosti i maksimalnoj ljudskoj pažnji koju su pokazali prema meni”.

“Želim dodati da generalni osjećaj koji vlada mojom psihom jeste – prvo, beskrajna potreba da se sretnem s porodicom Kuduz i drugo, da se u cijelosti rasvijetle okolnosti pod kojima se nesreća dogodila”, zaključio je Hadžihafizbegović.

Oznake:
<
Screen Shot 2014-10-16 at 19.28.25

Sarajlija pobjednik takmičenja “Čista...

>
_DSC0122

Tim N1 televizije ugostio studente i studentice Fakulteta...

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”