Kategorije

Ella Dvornik: Odrasla sam i sada ovako gledam na život! Ovo je moje iskustvo

Ella Dvornik kćerka Dine Dvornika, na svojoj Facebook stranici napisala je iskustvo iz svog života koje je imala odrastajući kao kćerka slavnog Dine.

Iako su mnogi mediji ovo prenijeli kao Ellinu ispovijest ona je napisala da nije o tome riječ, da je ovo njeno iskustvo koje je napisala jer joj u inbox dolaze poruke mladih koji žele da se ubiju, koji se izgladnjuju zbog drugih. Željela je da im svojim iskustvom pokaže da ono što im se dešava danas neće trajati zauvijek i da nekad ono dobro postane loše i obratno.

Ono što je napisala prenosimo vam u potpunosti:

“Moram ovo napisati. Kad sam išla u osnovnu moji “prijatelji” su se morali potajno družit samnom jer njihovi roditelji nisu htjeli da budem “loš utjecaj” na njihovu djecu. Govorili su im da smo mi obitelj narkomana i da ja pušim i pijem i drogiram se i da se smucam sa “sumnjivim” tipovima. Meni su moji roditelji dopustili da radim sto hoću ali samo ppd uvijetom da im kažem sve. Nisam sakrila svoje prvo pijanstvo ,prvu cigaretu , prvi joint ni prvog dećka svojim roditeljima. I bas zato nisam nikad bila problematićna niti sam pretjerivala u ičemu. I moji roditelji su uvijek znali gdje sam s kim sam i sto radim. Ta ista djeca tih roditelja su se pretvarali da “spavaju” kod mene. Izašle bi van zakopčane do grla a onda u hidrant stavljale odjeću i oblačile se u minice i pohodile pivijade sa 13 godina s dećkima od preko 18. A ja bi sjedila doma i lagala njihovim starcima da “spavaju”. Svi su pili i pušili dok sam ja igrala playstation s tatom doma a uvijek sam uzimala krivnju za ostale. Kad bi im našli cigarete doma rekli bi da ih sakrivaju za mene i ja bi ponosno preuzela krivnju za svoje prijatelje i nisam imala problema jer moji roditelji znali da to radim za njih. Pokušale su me te iste prijateljice i otrovat domestosom kad sam imala 11…ja sam odlučila da ih se ne kazni jer su mi to bili jedini “prijatelji”…..ja sam za sve tada bila djete bez budućnosti koja će umrijet s iglom u ruci. Danas vidim te iste “klince” … ostala trudna sa 17 pa se udala jer je mama rekla da tako treba
.. druga u komuni vec godinama ,treća pobjegla od doma s dećkom nema joj traga…i nije mi drago zbog toga, stoviše voljela bi im pomoć ako ništa jer su nekoć davno bili moji prijatelji i voljela sam ih i ne želim nikome takvo zlo ikada…i ne krivim ih jer smo bili mladi. Roditelji stvarno nekad prebrzo donose zaključke i sami si unište budućnost djece birajući im škole i prijatelje. Tada sam bila tužna jer sam bila neprihvaćena jer sam bila “loser” “debela” pa sam se ulizivala za malo prijateljstva, nisam bila ni lijepa ni zgodna, a ni dobra u školi i družila sam se većinom samo s dećkima… one su sve bile divne i krasne u rozom i u čoporima… ponos svojih roditelja…. žalila sam za svime sto one imaju… al sada mi je drago što mi se sve to dogodilo, što sam od ranih dana imala prilike vidjeti kako ljudi znaju biti odurni i nepravedni. I vjerujem u karmu. I želim vam reći da sve sto sada mislite da vam je grozno će se jakooooo izokrenuti. I ako niste popularni u školi to ne znači da nećete biti kasnije. I onaj mali geek s naočalama kojeg ni jedna cura neće pogledat će postat neki milioner i sve koje su ga ignorirale će htjet bit na njegovoj jahti…. Ne budite površni dok ste mladi…. vratit će vam se grozno. Budite bolji… volite ljude zbog onog što jesu a ne zbog onog što vi želite da budu. I nikad nikad nemojte zamjeriti,oprostite svima sve koji su vam loše napravili jer jedino tako ćete postati bolji od njih.”

 

Oznake:
<
10502059_10152509974275033_7877891133797687088_n

Počela prodaja Deenovog singla “Girlfriend”

>
miske_izjava-600x400

EKSKLUZIVNO: Zvjezdan Misimović se oprostio od...

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”