Kategorije

Elemental novim spotom „Bolji si“ slave ljubav i jednakost!

Nakon izvanrednog uspjeha njihovog prethodnog singla “Prokleta ljubav” koji je nominiran i za ovogodišnji Porinov Hit godine, Elemental nam donosi novi singl – “Bolji si”. Ova je pjesma od izlaska albuma “U redu je” slušateljima i muzičkim urednicima zapela “za uho” i sudeći prema pozitivnim reakcijama koje stižu sa svih strana, čini se da Elemental u rukavu ima još jedan hit. Za video izdanje pjesme „Bolji si“ zaslužna je ista ekipa koja stoji iza divnog spota za “Prokletu ljubav” – C47 Film (Marko Milovac i Ivan Zadro).

“Spot je kolaž trenutaka između stvarnih parova koji su dobili zadatak da jedni drugima napišu razloge zašto i u čemu je njihov partner bolji od njih u njihovom zajedničkom životu. Svi parovi koji se pojavljuju u spotu su parovi u stvarnom životu, i njihove poruke su iskrene i spontane. Također, prikazujući parove različitih godina, nacionalnosti i seksualnog opredjeljenja htjeli smo ukazati na činjenicu da smo, bolji ili gori, zapravo svi jednaki.” – komentiraju iz C47 Filma.

Uz novi singl i spot, Elemental na svojoj Facebook stranici i Twitteru pokreće kampanju #BoljiSi. Njome želi potaknuti fanove, ali i druge ljubitelje Elemental zvuka da im pošalju fotografiju s hashtagom #BoljiSi i objašnjenjem u čemu je njihov partner, prijatelj ili netko drag BOLJI od njih. Na taj način Elemental želi potaknuti ljude da budu zahvalni na onome što imaju i da promisle o sebi i svojim bližnjima.

Elemental ove godine trijumfalno vlada muzičkom scenom, što potvrđuju i četiri nominacije za diskografsku nagradu Porin – za album godine, za grupu godine, za produkciju i za album urbano klupske glazbe.

Oznake:
<
collage

Amira i Halka u BKC-u!

>
Sejtan na kanafi 2

Suze za kraj u Magacin Kabareu

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”