Kategorije

Donna Ares kroz suze najavila koncert: Čuvam svaki atom energije za tu binu

Bio je ovo Donnin način da se zahvali svima koji je maksimalno podržavaju u njenoj borbi, a zahvalit će se posebno koncertom koji je nazvan “Donna Ares i prijatelji”.

“Ovo nije mala stvar i ovo nije običan koncert, već je moj način borbe protiv bolesti koja me snašla. Nisam plakala šest mjeseci, ali danas evo plačem. Moram sve da ispričam, a to je baš teško. Mislim da je moj najveći doprinos koji dajem na pozornici i to je najbolji način na koji se ja borim”, uz suze je počela hrabra Donna.

Podsjetila je da se njena karijera pokušala zaustaviti na pjesmi “Suze moje plaču za oboje”, ali da je ona spremna svima dokazati da se rak može pobijediti uz pomoć prijatelja i svih ljudi koji joj pomažu.

“Čuvam svaki atom energije za tu binu i mislim da će to biti noć za pamćenje, nešto veliko u muzičkom smislu, jer nisam nikad radila koncert u Sarajevu. Drago mi je da ćemo ponovo otpjevati, nakon 15 godina, pjesmu ‘Sviraj nešto narodno’. Hvala svim prijateljima koji će biti uz mene tu večer”, kazala je Donna Ares.

Ranije je predstavila Fondaciju koja nosi njeno umjetničko ime, a koja će u budućnosti pomagati u liječenju osoba oboljelih od karcinoma. Cilj koncerta je prikupljanje sredstava za pomoć oboljelima u liječenju od raka. Donna je rekla da su već obavili neke posjete oboljelima i uručili pomoć u vidu lijekova.

“Već smo nekog oraspoložili i već smo nekome pomogli. Neki nalazi su već bolji, to je meni najvažnije”, rekla je bh. pjevačica.

Donna je najavila i 12 gostiju na koncertu, uz najavu mogućih iznenađenja. U Zetri će 16. aprila uz Donnin bend biti i Jelena Karleuša, Alen Islamović, Saša Matić i Halid Bešlić.
Oznake: ,
<
Jelena-Rozga-u-tajnoj-vezi-s-Milanom-Popovićem

Jelena Rozga boluje od neizlječive bolesti

>
emina hadziahmetovic

Nove dvije pobjede najbolje bh. stonoteniserke

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”