Kategorije

Djevojka Micka Jaggera pronađena mrtva

Slavna američka dizajnerica L'Wren Scott, djevoka Mick Jaggera u ponedjeljak se objesila u svom stanu na Manhattanu. Tijelo slavne američke dizajnerice pronašla je njena asistentica.

Prema pisanju NY Daily Newsa, L’ Wren Scott u ponedjeljak se objesila šalom o kvaku u svom stanu na Manhattanu. Djevojka Micka Jaggera (70) preminula je u 48. godini, a tačan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije.

Samo sat vremena prije smrti L'Wren je bila aktivna na svom profilu na Twitteru. Zahvalila se dizajnerici Jill Ohanneson kojoj se svidjela jedna njena haljina.

Prije nego što se proslavila 2006. godine kad je pokrenula svoju modnu liniju bila je stilistica, a sarađivala je sa Madonnom, Tomom Hanksom i Julijom Roberts. Kao dizajnericu obožavale su je mnoge slavne žene. Među njima su bile Oprah Winfrey, Nicole Kidman i Michelle Obama, a trebala je dizajnirati i vjenčanicu Angeline Jolie.

Glasnogovornik Mick Jaggera, koji je trenutno u Australiji na turneji s bendom Rolling Stones, potvrdio je da je on u stanju potpunog šoka i da je slomljen.

Roker i dizajnerica u vezi su bili 13 godina, a iako je njihov odnos bio skladan, vjenčanje nisu planirali. Mick je jednom prilikom izjavio kako mu je braka dosta, ali bez obzira na to par se na svim događanjima pojavljivao zajedno. Obožavali su boraviti u svom luksuzno uređenom stanu u Parizu.

Oznake:
<
futavci1

Futavci najavljuju svoj prvi album!

>
Game-Of-Thrones-Daenerys-Targaryen

Predebela za ulogu u Terminatoru

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”