Kategorije

Dino Merlin nastavlja obarati rekorde

Dino Merlin oborio je sve rekorde posjećenosti zagrebačkog festivala Bundekfest. Koncert koji je bh. kantautor održao u petak uvečer okupio je nekoliko desetina hiljada posjetilaca, a hrvatski mediji ocijenili su ga “koncertom godine”.

Pojavivši se na bini u svečanom odijelu i sa bijelim koferom u ruci, Merlin je koncert otvorio pjesmom Školjka sa aktuelnog albuma Hotel Nacional, a potom su uslijedili brojni hitovi poput Sredinom, Kad čovjek voli ženu, Ako izgovorim ljubav, Ispočetka. Stari hitovi poput Danas sam OK, Kremen, Lažu me i Nešto lijepo treba da se desi raspjevali su cijeli Bundek koji se nakon prvih taktova pjesma Godinama i Supermen usijao od emocija i oduševljenja.

Dinu i njegov bend publika je nekoliko puta vraćala na bis, a da je Merlinov nastup uistinu bio koncert za pamćenje svjedoče brojni komentari koji su posjetioci Bundekfesta ostavili na forumima, portalima ali i zvaničnoj Facebook stranici Dine Merlina.

Već narednog petka Hotel Nacional stiže u Norvešku, a potom u Njemačku, Švedsku, Holandiju, Austriju i Švicarsku kao najava “velikih utakmica na velikim terenima” kako je to sam Merlin najavio u jednom od intervjua.

Oznake:
<
satc0000

Novi nastavak filma “Sex&grad”?

>
_MG_2688

Dubioza kolektiv začarala Beč – FUTUREBAG slavio...

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”