Kategorije

Dino Merlin – naredna stanica Zenica i Osijek

Dino Merlin održao je u Celju u rasprodanoj dvorani Golovec prvi ovogodišnji koncert u Sloveniji u okviru svoje regionalne turneje i svojoj slovenskoj publici priredio još jednu čarobnu noć.

Dvorana Golovec bila je premala za sve fanove sarajevskog Čarobnjaka jer su ulaznice za ovaj koncert rasprodane čak tri sedmice unaprijed. Iz slovenskog Eventima potvrđuju da je za koncert u Sloveniji mjesecima vladao veliki interes publike. Da je Dino rado viđen gost u Sloveniji pokazuje i to da je prošle godine u Ljubljani priredio nezaboravan show u Areni Stožice koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

nv59abr4re

Atmosfera u dvorani bila je usijana od početka do samog kraja koncerta. Set lista uključivala je nove pjesme s albuma Hotel Nacional (Školjka, Rane, Sve dok te bude imalo, Undo), ali i starije Čarobnjakove pjesme u novim aranžmanima (Hajde noćas mi dođi, Mjesečina, Moj je život Švicarska, Kad zamirišu jorgovani). Prije i poslije koncerta publici su bili dostupni i proizvodi iz kolekcije Dino Merlin Official Merchandise koji su se prodavali u saradnji sa Croatia Records-om, a dostupni su i online na web stranici www.magaza.com.ba

nv61qbr4re

Karavan Hotel Nacional se nakon Slovenije vraća u Bosnu i Hercegovinu gdje će u Zenici 2.4. Dino održati koncert u Areni Zenica. Ulaznice su puštene u prodaju početkom ove sedmice na svim prodajnim mjestima servisa www.kupikartu.ba, agencije Biss Tours te u sarajevskoj Magazi.

nv7mmbr4re

Sedmica nakon koncerta u Zenici rezervisana je za koncert Dine Merlina u Osijeku 9.4. Ulaznice za koncert u dvorani Gradski vrt od danas su dostupne na svim prodajnim mjestima i na web stranici servisa www.ticketshop.hr.

Za kraj četvrtog mjeseca 2016. godine planiran je koncert u Istanbulu 23.4. Organizatori koncerta Piu Entertainment i Omnia (Placido Domingo, Diana Krall, Andre Rieu) očekuju pravi praznik svih fanova Dine Merlina iz Turske te su pustili u prodaju ulaznice za ovaj koncert na turskom Ticketmaster servisu www.biletix.com.

Oznake:
<
Halid Beslic

Žera i Halid – DOBRODOŠLI U ORIENT EXPRESS

>
tadic i kljuco

Merima Ključo i Miroslav Tadić objavili album...

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”