Kategorije

Dino Merlin napravio nezapamćen spektakl u Göteborgu

Dino Merlin i Hotel Nacional sinoć su napravili nezapamćen spektakl u prepunoj dvorani Svenska Mässan u Göteborgu. Koncert koji je još prošle sedmice bio potpuno rasprodat ostat će u pamćenju nekoliko hiljada posjetilaca koji su sinoć uživali u performansu koji su priredili Dino i njegov prateći bend. Ovim koncertom je ujedno i započela etapa turneje Hotel Nacional u Švedskoj.

Koncert je započet najnovijim hitom Dine Merlina – Školjkom nakon koje su se redali stari i novi hitovi – Zar je to sve što imam ja od tebe, Umri prije smrti, Nedostaješ, Rane, Moj je život Švicarska, Sve dok te bude imalo… Fantastična atmosfera nije prestajala od prve do posljednje pjesme – pojava koja je postala karakteristična za Dinine performanse. Koncert je završen pjesmom sa najnovije ploče – Undo koja je publiku ostavila začaranom i željnom skorog ponovnog susreta.

IMG_7452

Podsjećamo, organizator skandinavske turneje “Hotel Nacional” Dine Merlina objavio je zvanično saopćenje još prošle sedmice da su ulaznice za predstojeći koncert Dine Merlina u Švedskoj, u subotu 25. oktobra u dvorani Svenska Mässan Göteborg – rasprodate!

Prema ranijim izvještajima organizatora, za sve koncerte Dine Merlina u Švedskoj vlada ogromno interesovanje publike i ulaznice za preostala dva koncerta su također gotovo rasprodate.

IMG_7370

Nakon dugogodišnje pauze, turneja po Skandinaviji počela je koncertom za pamćenje u punom Eventhallen centru u glavnom gradu Norveške – Oslu 11. oktobra, a nakon koncerta u Göteborgu turneja se nastavlja koncertima u Norrköpingu (1.11.) i završava na samom jugu Švedske – u pitoresknom gradu Helsingborgu (8.11.).

 

Sve informacije u vezi sa kupovinom ulaznica za koncerte u Norrköpingu i Helsingborgu dostupne su na web stranici organizatora: http://www.kaponi.com/

 

Oznake:
<
Ines by Mladen (2)-H1000

Ines Jovanović zaštitno lice 33. NIVEA BH FASHION WEEK...

>
zabranjeno pusenje

Stari članovi Zabranjenog pušenja zajedno na bini

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”