Kategorije

Danijela Dimitrovska Amidžić: Odlična sam u ulozi majke

Top model Danijela  kaže da su se ona i njen suprug Ognjen Amidžić odlično snašli u novoj ulozi i da sve obaveze oko njihovog sina Matije sa lakoćom obavljaju.

- Kao što sam i očekivala, odlično sam se snašla u ulozi majke. Briga o sinu je nešto najljepše što mi se desilo u životu i neizmjerno uživam u svakom trenutku. Ognjen i ja imamo sreće jer je naš sin veoma dobra beba i plaće samo kada je gladan ili kada treba da ga presvučem.

Danijeli trenutno oko mališana pomažu majka i sestra Ivana. – Moja mama je trenutno kod nas i mnogo mi znači njena pomoć. Ognjenu uskoro počinje nova sezona emisije “Ami G Show”, tako da je veoma zauzet, pa ga puštam da se naspava i brigu o bebi ja preuzimam.

Na svom Twitter profilu Danijela je postavila fotografiju koju su mnogi shvatili kao provokaciju, jer se na njoj vidi njena savršena linija, samo par dana nakon poroda.

Danijela Dimitrovska

- Veoma mi je žao što su mnogi taj moj gest ocijenili kao provokaciju, a zaista je riječ o dobronamjernom gestu koji bi trebao djelovati motivirajuće za druge žene koje očekuju djecu. I da se ne bavim ovim poslom, vodila bih računa o ishrani i kilogramima tokom trudnoće, jer prema savjetu ljekara to je zaista bitno i za zdravlje djeteta. Žene tokom trudnoće bi trebale da brinu o pravilnom izboru namirnica. Trenutno imam šest kilograma viška u odnosu na djevojačku kilažu, po savjetu doktora za dva mjeseca počinjem sa treninzima. Narednih mjeseci planiram da se potpuno posvetim bebi i uživam u svakom trenutku, a nakon toga se vraćam svijetu mode – kaže Danijela.

Oznake: , ,
<
Mirza Teletović

Mirza Teletović zaslužno u prvom timu

>
Goca Tržan istaknuta slika

Goca Tržan: novi look za Novu 2014.

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”