Kategorije

Boris Novković predstavlja novi singl – ‘Ines’

Uz ovogodišnji ‘Dan žena’ Boris Novković na sebi svojstven način darivao je slušatelje, posebno obožavateljice sa novim singlom – „Ines“! Boris je ovoga puta zaslužan za tekst i muziku, dok P'eggy potpisuje aranžman i produkciju.

‘Ines', Boris opisuje kao sebi svojstvenu baladu. „Pjesma je nastala u jednom dahu, to je kao da se čovjek priključi na izvor svega i od tamo prenese informaciju. Tri puta u životu to mi se dogodilo i to kod moje tri najveće pjesme ,'Tamare’ , ‘U dobru i zlu’ i ‘Vukovi umiru sami’. Za to je potrebno da se čovjek dovede u posebno pozitivno stanje iz kojeg može doseći taj kutak najveće inspiracije, a ja sam upravo sada u takvom stanju. Osjećam se sjajno i ispunjeno pozitivnom energijom, najkraće rečeno, nikad bolje“!

boris_novkovic_foto_by_dario_korolija

Boris dodaje kako su P'eggy i on, produkcijski, ali i aranžerski odlučili napraviti iskorak, ‘Tako je P'eggy pjesmu stavio u tango ritam obojen dahom Pulp Fiction Tarantinovske atmosfere u svom aranžmanskom izražaju. ‘Ines’ je svojevrsni odmak i svježina u odnosu na moju standardnu pop-rock produkciju’.

“Iako se pjesma zove po imenu, vjerujem kako će kao i u slučaju ‘Tamare’ svatko za sebe pronaći neku emociju i ono nešto i u ovoj pjesmi” – zaključio je Boris!

Oznake:
<
kaliopi_by_kristijan_teodorov_3

Kaliopi – “Dona”

>
New Wave Kick Off (25)

New Wave Hadžići Music Fest

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”