Kategorije

Bejtovic Communications postala zvanična marketing i PR agencija Asmira Begovića

Potpisivanjem ugovora ozvaničena je saradnja između agencije za odnose s javnošću Bejtovic Communications i bh. nogometnog reprezentativca, Asmira Begovića, inače golmana Stoke Cityja u engleskom Premiershipu. Glavni cilj ove saradnje jeste kvalitetnija i proaktivnija komunikacija našeg reprezentativca sa medijima, te poslovnim subjektima ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori. Imajući u vidu obaveze Asmira Begovića prema svom klubu, kao i prema reprezentaciji u naredne dvije godine agencija će biti mjesto kontakta za sve zainteresirane predstavnike medija za kontakt sa popularnim golmanom, te agencija koja će voditi sve komunikacije i kampanje i za fondaciju Asmira Begovića.
“Razumijem da moj posao i moji rezultati izazivaju veliku pažnju medija i javnosti, ali na raspolaganju imam jako malo slobodnog vremena. Upravo zbog toga sam se odlučio da angažujem profesionalnu agenciju koja će mi olakšati komunikaciju sa bh. medijima, ali i sa kompanijama koje žele ostvariti saradnju na obostrano zadovoljstvo kroz zanimljive sponzorske i slične projekte”, ističe Begović i dodaje da se po preporuci prijatelja, te nakon zajedničke saradnje na drugim projektima odlučio za saradnju sa agencijom Bejtovic Communications. “Vjerujem da će me zahvaljujući ovoj saradnji i bh. javnost imati priliku bolje upoznati i da ću ostvariti čvršće veze sa našom zemljom i navijačima koji mi pružaju podršku”, naglasio je Begović.
“Čast i zadovoljstvo, ali i izazov je biti u prilici voditi kompletnu komunikaciju i marketing jednom od najomiljenijih bh. nogometnih reprezentativaca, našem Asmiru Begoviću, koji je prepoznao važnost uloge koju ovakva agencija može imati u njegovim javnim istupima, te i za aktivnosti Asmir Begovic Fondacije, koja je već aktivna u našoj zemlji”, istakla je Una Bejtović, vlasnica agencije koja će u naredne dvije godine biti zadužena za kvalitetnu promociju i kontakt sa medijima i zainteresiranim sponzorima sa našim reprezentativcem.

Asmirova Fondacija finansira izgradnju igrališta za štićenike Zavoda Mjedenica, a uskoro se očekuje i kolekcija koju zajedno potpisuju Asmir i Emina Hadžić koja stoji iza brenda La Luna London.

Oznake:
<
Screen Shot 2015-01-20 at 20.48.58

Promotivni koncert Bože Vreće

>
_MG_5303

Halka oduševila Bečku publiku

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”