Kategorije

Amel Ćurić u novim projektima

U ugodnom ambijentu novootvorenog kluba Teatar (nekadašnji Rock Caffe) u Sarajevu,popularni pjevač Amel Ćurić, pobjednik regionalnog muzičkog šoua “X Factor Adria”, družio se sa brojnim novinarskim ekipama koje su se odazvale pozivu pjevača da se upoznaju sa i podrže njegov rad i buduće projekte.

Predstavnici medija tom prilikom upoznali su se sa daljnjim Ćurićevim koncertnim aktivnostima u Bosni i Hercegovini i regionu, te su uživali u nekoliko Amelovih pjesama, između ostalih i najnovijoj “Neizdrživo”, koja bilježi veliku popularnost i gledanost na Youtube kanalu, koje je uživo odsvirao na gitari.

“Hvala medijima na velikoj podršci. Ovo je jedan mali znak pažnje za sve pripadnike “sedme sile” bez kojih sigurno ne bih napravio veliki napredak u karijeri i koji su mi uvijek bili podrška. Pjesma “Neizdrživo” za vrlo kratko vrijeme ima mnogo pregleda na Youtube i ja sam prezadovoljan kako je primljena kod publike” – rekao je Amel Ćurić, a pored njega novinarim se obratio i Amil Lojo, koji je autor pjesme “Neizdrživo”.

Također, Amel je predstavio i svog novog partnera i potpisao sponzorski ugovor sa autocentrom “Turbo Trade”. Naime, nakon što je u julu u saobraćajnoj nesreći uništen njegov automobil, vlasnici ove autokuće odlučili su podržati pjevača u radu te mu na raspolaganje od godinu dana dali automobil Opel Insignija.

amel-curic-promocija-2

“Turbo Trade” je dobro poznato ime u BiH, a nadam se da ćemo zajedničkim snagama polako osvajati region. Već nekoliko dana koristim novi automobil i više sam nego zadovoljan. S obzirom na to da živim na relaciji Zagreb – Sarajevo – Beograd, automobil mi je drugi dom, a dom treba da je kvalitetan i udoban. Sada bez problema mogu obavljati svoje obaveze, intervjue, nastupe. Ako želite da nađete dobrog četverotočkaša, posjetite “Turbo Trade” – rekao je Ćurić.

Amel je otkrio i da radi na novim pjesmama te da u decembru ima mnogo evenata na kojima će pjevati. Raduje se nastupima sa svojim odličnim bendom u gradovima u kojima još nije gostovao nakon pobjede u X Factoru- 4. decembra u Bihaću u klubu Svarog, 10. decembra u Travniku u Domu kulture, te 26. decembra u Jajcu u caffe baru Coloseum.

Oznake:
<
doris_dragovic_spaladium_arena_11122015

Doris Dragović u Spaladium Areni 11.12.2015.

>
image005

Adis Škaljo – “Pa Šta” za Turkoviziju

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”