Kategorije

Amel Ćurić pripema veliki show u Mostaru

Amel bi uskoro trebao objaviti prvi singl nakon pobjede u X Factoru, a također Amel priprema veliki show u Mostaru na stadionu Sjeverni logor 28. augusta. Prije toga 21.8. nastupa u Sarajevu ispred Doma Armije, 27.8. na slanim jezerima u Tuzli, 29.8. na Wilsonovom šetalištu u Sarajevu, a 12.9. s Zdravkom Čolićem u Linzu.

Iza Amela su nastupi pred hiljadama ljudi u Budvi, Kaknju, Doboj – Istoku, na Exitu, a s obzirom na planove ovo je tek zagrijavanje. Mostar Final Summer Show bit će spektakl koji će 28. augusta na stadionu Sjeverni logor okupiti mnoge Amelove prijatelje i goste, a Mostarcima će pružiti najbolju zabavu za kraj ljeta. Pobjedniku X Factor Adrije na sceni će se pridružiti i nerazdvojni moćni duo Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović, takmičari istog takmičenja koji su osvojili mnoga srca diljem regije.

Amel Curic_ Mostar Summer Final Show

“Dolazak u Mostar moja je velika želja jer sam otuda dobio masu poziva i poruka na Facebooku i Twitteru. Nisam želio klupski koncert nego ogroman show za sve moje prijatelje, za publiku svih generacija i moje goste. Prije Mostara nastupam u Tuzli, a nakon Mostara u Sarajevu na glavnom trgu tako da se ljetna turneja zahuktala krajem ljeta velikim nastupima baš kad očekujem i izlazak prvog singla. Živim svoj san! Hvala svima na tome!” – izjavio je Amel povodom nastupa koji slijede.

Za jedinstvenost ovog showa pobrinuli su se i organizatori jer će jedna osoba dobiti priliku da bude s Amelom na sceni i da tih 5 minuta iskoristi kako bi napravio ili napravila nešto posebno! Na adresu amelumostaru@gmail.com mogu se prijaviti baš svi ali moraju napisati kako bi iskoristili svojih pet minuta pred hiljadama ljudi. Možda će netko zaprositi djevojku ili se ispričati nekome ako ga je povrijedio? Organizatori zadržavaju pravo izbora odabira, nema ništa „preko veze“, a vas pozivaju da budete originalni i da se ne bojite jer ovakvu priliku dobivate samo jednom u životu. Morate u e -mailu ostaviti vaš broj telefona i očekujte na dan koncerta poziv ako ste baš vi taj sretnik ili sretnica.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 7 KM na Mepas mall info pultu, Caffeu Publika, u Caffeu Garfield i Pizza caffe baru “Niđe veze” od četvrtka, 20.8.2015. Na dan koncerta ulaznica iznosi 10 KM. Na stadion možete ući već od 20 sati.

Oznake:
<
Dragan Marovina, Lana Baric, Ivona Juka, Elma Tataragic,Anita Juka, Damir Amrkovina

Film “Ti mene nosiš” i na SFF nastavio svoj uspješan...

>
Sevdah-Takht-by-Stjepan-Tafra-600x400

Damir Imamović Sevdah Takht u selekciji 21. WOMEX-a,...

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”