Kategorije

Amel Ćurić nakon mini turneje na spektaklu Zdravka Čolića

Amel Ćurić, popularni pjevač i pobjednik regionalnog muzičkog showa X Factor Adria, završio je i više nego uspješnu mini turneju po BiH. Ćurić je, naime, nastupio na tuzlanskom jezeru Panonika, potom, na zahtjev brojnih fanova u Mostaru, i u Sarajevu na glavnom trgu.

Ljetna turneja harizmatičnog pjevača tako se zahuktala krajem ljeta velikim nastupima i to u periodu kada se očekuje i izlazak njegovog novog singla.

Već 12. septembra Ćurić će se u austrijskom Linzu naći na bini kultne TipsArene kao gost na koncertu naše muzičke zvijezde Zdravka Čolića u okviru njegove turneje “Vatra i barut”, čiji je organizator Fikret Vukalić Fantom. Zanimljivo je da je Amela izvođenje Čoline pjesme “Pjesmo moja” upravo i proslavilo na X Factoru.

Uz Ćurića kao gost u Linzu nastupit će i Adis Škaljo iz Zenice, pobjednik 7. sezone muzičkog showa “Zvijezda možeš biti ti”.

Inače, za spektakl našeg koncertnog velemajstora u austrijskom Linzu pripreme ulaze u završnu fazu. Kako kažu iz organizacije, Fantasy Production Internationala, za koncert vlada veliko interesovanje brojnih Čolinih fanova i očekuje se dolazak posjetilaca iz cijele Austrije, Njemačke, Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije.

Oznake:
<
kenan mandra ckm

Nutricionista Kenan Mandra nakon regiona osvaja Evropu

>
Adnan i Tarik GBLJ

Prvi singl Adnana & Tarika – „Grad bez...

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”